ROUTE


De Paulee vindt plaats in Sanders' Proeflokaal SW66.

Proeflokaal SW66
Hoefstraat 6c
2311 PS Leiden


Aangezien de gehele stad vanwege de festiviteiten nagenoeg afgesloten zal zijn en wij uit ervaring weten dat men Leiden met de auto moeilijk in of uit komt, raden wij u aan ruim op tijd te vertrekken zodat u alle tijd heeft om een goede parkeerplek te vinden.


Per auto:
Vanuit Amsterdam en Den Haag A4: Afslag Zoeterwoude-Dorp/Leiden/Voorschoten/Vlietlanden afslag nr. 7.
Volg via de Europaweg de N206 (1) richting Voorschoten. Na circa 1 km gaat u over de brug bij de verkeerlichten naar rechts de Lammenschansweg op. Vervolgens rijdt u de Lammenschansweg helemaal af en gaat u bij bij de tweede verkeerlichten over de singel links af de Jan van Houtkade op. Aan het einde van deze kade rijdt u tegen tegen de Doezastraat aan en bent u gearriveerd.

Per openbaar vervoer:
U neemt de trein richting Leiden Centraal Station. Daar stapt u over op de trein richting Utrecht Centraal en
stapt u, na enkele minuten, bij het eerste station, Station Lammenschans weer uit.
Vervolgens loopt u de Lammenschansweg af richting het centrum en gaat u na ongeveer 700 meter bij de verkeerlichten over de singel links af de Jan van Houtkade op. Aan het einde van deze kade loopt u tegen de Doezastraat aan en bent u gearriveerd. (circa 15 min)

U kunt natuurlijk ook gewoon op Leiden Centraal Station uitstappen en lopend via de kermis en het prachtige Rapenburg naar ons toekomen (circa 20 min).

 
 2018 © DE PAULEE VAN LEIDEN IS EEN EVENEMENT VAN SANDERS WIJNKOPERS